subota, prosinca 17, 2005

Iz onkraja

Ne, Gamerilla nije prdnula na rosu, samo sam zatrpan drugim obavezama. Počeo sam služiti civilku što mi trenutno oduzima puno više vremena nego li sam očekivao, a i ispitni rokovi polako pop-upaju na horizontu. Ma koga ja lažem, prava je istina da mi je napokon uveden ADSL pa dane provodim u blaženoj tuposti informacijskog đankija. No ajde, mislim da bi bilo pošteno da se napokon vratim redovitom apdejtanju pa makar neko vrijeme postao samo kraće vijesti i jecaje užitka.

Evo, upravo čitam još jedan u beskrajnom nizu članaka koji oplakuju smrt Seginog Dreamcasta. Danas je popularno naricati nad hudom sudbinom Segine divizije za kućni hardver, ali nije to potpuno ni bez pokrića; Sega je stvarno znala proizvoditi opaku skalameriju. Svima kojima glas još uvijek zatitra pri spomenu Shenmuea, Jet Set Radia ili nikad dočekanog nastavka NiGHTSa predlažem da bace koji neutješan pogled u smjeru Inside Pulsea.

Volim Segu, dakle jesam.
Usput, budući da je novi Segin Lindbergh coin-op sistem ništa drugo doli ne pretjerano nabrijani PC, znači li to da ćemo u budućnosti vidjeti veći broj PC portova Seginih arkadnih naslova? Rekao bih da to ipak nije baš vjerojatno, ali čovjek se nada dok je živ (ili bar dok ne nabavi kakvu next-gen konzolu).

0 Comments:

Objavi komentar

<< Home